Studio: Conjuntos Empáticos
Authors: Sálvora Feliz + Elena M Millana + Marta G Soler
Location: Valencia, Spain
Video: Conjuntos Empáticos

General aspects: In this specific case, the design and construction of an ephemeral and intermittent action that activates a cafe operates as a performative and socializing element. The pavilion is a simple and sensitive item with its environment, which seeks privacy for the users. As a result, a delimitation by the polyethylene membrane, which allows the creation of different atmospheres in the same area, working with the natural and artificial lighting and generating single-member zones.

Why did you choose this category?: Personal Places.

This single-member atmosphere facilitates the individualization of people and allows the generation of areas for people who like a higher privacy gradient.